Når der skal serveres lidt lækker ost er dette sur-søde miks den perfekte makker.
Opskriften på den helt simple honning-eddike-blanding kommer fra min mor, der laver den både til hverdag og gæstemiddage.
Al den fine, nye sne inspirerede mig til at tage "fotostudiet" udenfor. De sarte snekrystaller i skarp kontrast til brødets grove udtryk. Briemaden måtte dog en tur på brødristeren igen efter det lille photo shoot i sneen :)
Her kommer opskriften, der rækker til et lille syltetøjsglas med den gyldne blanding.
6 spsk. akaciehonning eller lys agavesirup
3 spsk. hvidvinseddike
50 g./1 pose mandelsplitter
Alle ingredienserne hældes op i syltetøjet og røres sammen. Der kan smages til med mere honning/sirup eller eddike alt efter, om man er en sukkermund eller har en "syrlig tand", som mig.
Herefter finder du din yndlingsost frem og præsenterer den for dens nye bedste ven!
wow nogle lækre billeder!!
SvarSletKan slet ikke lide brie.. Men får helt lyst til det nu :-)
Hilsen Frk. Hansen
Ih, tusind tak! Jeg har også en svaghed for at tage madfotos.
SvarSletJeg er glad for, hvis billederne kan inspirere til nye madeventyr :)
Hilsen Lise