30. aug. 2012

Pasta med gorgonzolasauce


Ingredienser:

ca 100 g dolce gorgonzola
250 g champignon i skiver
1 pakke (ca 60 gram) parmaskinke eller lignende i tern
1 finthakket rødløg
2 fed presset hvidløg
1 dl madlavningsfløde
1-2 sjatter hvidvindeddike (eller hvidvin)
salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Svits løg og parmaskinke i olivenolie
  2. Tilsæt champignon når løgene er klare 
  3. Tilsæt vineddike og salt og pepper
  4. Tilføj fløden og osten - rør osten ud i saucen så den smelter
  5. Lad det simre til det har tyk konsisten
  6. Bland med pasta og server med hvidvin, lidt parmesan og en frisk grøn salat







Parmaskinken kan evt. skiftes ud med kylling, bacon eller man kan undlade kødet helt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar